My Art adventures

My Art adventures

ART-iga kort (ART-cards)

Cardmaking

Scrappträff på Odengården

Div altrade tingPosted by Shirley Sirje Mon, April 02, 2012 11:14:41

Godmorgon alla glada scrappare, speciellt all goa tjejer från träffen (Odengården)!

Har nu återhämtat mig från en häääärlig pysselhelg, jah, nästan...Det var det bästa av alla träffarna jag varit på. Välorganiserad, hemtrevlig miljö, god mat och framförallt så härliga tjejer!

Träffen började egentligen redan på fredag (30/3) men jag och några till började på lördagsmorgon. Väskorna åkte direkt in i pysselrummet och efter en snabb tur till (sov)rummet och en macka och kaffe så var det dags...Tiden bara rann iväg....

Maten var mycket vällagad och gott. Första utmaningen var att göra ett alster, kort eller layout monochromatisk (allt i gröna toner). Det var spännande att utmanas och snart var man igång...avbrott med fika och kurs (som duktiga Erika höll), sedan var det dags att lämna in utmaningen och inta middag (vilket var fantastiskt)

Till min stora förvårning så vann jag utmaningen, vi fick ju själva rösta fram och jag tyckte att alla hade ju så fina bidragen..så tack tjejer för äran att vinna, detta uppskattades verkligen och ökade mitt självförtroende...

Kvällen var mysig och trevlig, vid midnatt drog jag mig tillbaka till mitt rum där jag somnade djupt.

Pigg och vaken var jag morgonen därpå och efter frukosten var det dags igen att skapa. återigen god lunch och trevligt sällskap...men tiden gick fort och det var dags att packa ihop och efter sista fika (med en härlig chokladkaka) åkte jag hem med en skön känsla och nöjt leende.

Hoppas att träffa alla goa tjejer igen på hösten!

Ett hjärtligt tack till Inger och Anna-Lena och Erika för ett bra jobb!

Stora kramar till alla tjejer och ha nu så trevligt med pysslandet!

Härnedan har jag min dörrskylt och namnskylt som vi skulle göra hemma innan träffen, så här är de. (Tack "snojbi" för tippset om korsettmallen vilket jag har förstorat)

KramShi-Si

i